Máte rádi pikantní jídlo, nadbytek přerostlých okurek a chuť do zavařování? Tak jste tady správně:-)
Když jsem tento recept našla, říkala jsem si, že je to šílená kombinace. Americké okurky zavařuji už třetí rok a mají u všech velký úspěch.
Je to velmi pikantní okurkový salát.
Používáme ho jako přílohu k masu, do salátu a nebo i na chleba s pomazánkovým máslem.
Recept jsem našla u Lenky, tim to ji děkuji za recept.
Jen jedna rada na závěr. Neochutnávat uvařený nálev! Já to jednou zkusila a málem jsem se udusila.
Taky je dělám a máme je moc rádi, jak říká Zbyněk- připomínají mu socialistický salát v jídelně, kretý mu moc chutnal..... Ať ti jde zavařování od ruky. Já došívám deku pro Kačenku a za chvilku si letím koupit přízi ještě. Chci jí zkusit uháčkovat myšku nebo medvěda.
OdpovědětVymazatZajímavá kombinace Šárko, to neznám. Teď ještě sehnat ty přeroslý okurky:-)))
OdpovědětVymazattak to by nebylo nic pro mě. Nemám ráda pikantní a ostrá jídla.
OdpovědětVymazatja to skusim spravit z cukety mam na zahradke
OdpovědětVymazatJen ten recept jsem nenašel
VymazatTaky jsem nenašla recept, kde asi je?
OdpovědětVymazat