úterý 17. července 2012

Rillettes

Delší dobu má uložený recept na tuto francouzkou specialitu. Co to vlastně je rillettes? Přirovnala by to k naší  vepřovce. Má se dělat v pomalém hrnci asi 10 hodin. Žádnou takovou vymoženost doma nemám, vařila jsem v litinovém hrnci a dobu jsem zkrátila na 4 hodiny.
Recept jsem čerpala na stránkách Moniky.




Udělala jsem pár skleniček a bude to dárek pro naše známé. Hlavně muži ji určitě ocení.





Vyzkoušejte a dejte vědět jestli jste si pochutnali. Dobrou chuť.

5 komentářů:

  1. Jesses mam hlad vidim tak dobry jame hezky tebe zdravim Karin

    OdpovědětVymazat
  2. Šárko, děkuji za výborný recept. Už vařím a za chvilku budu plnit do skleniček.
    Hezký večer IVA

    OdpovědětVymazat
  3. Kaivo, teda ty jsi rychlík. Tak ať chutná. Děkuji za navštívení mého blogu. Příjdu nakouknout k tobě.

    OdpovědětVymazat
  4. Šárko, to vypadá dobře! Skvělý dárek pro nějakého mlsného pána :o)
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat