Delší dobu má uložený recept na tuto francouzkou specialitu. Co to vlastně je rillettes? Přirovnala by to k naší vepřovce. Má se dělat v pomalém hrnci asi 10 hodin. Žádnou takovou vymoženost doma nemám, vařila jsem v litinovém hrnci a dobu jsem zkrátila na 4 hodiny.
Recept jsem čerpala na stránkách Moniky.
Udělala jsem pár skleniček a bude to dárek pro naše známé. Hlavně muži ji určitě ocení.
Vyzkoušejte a dejte vědět jestli jste si pochutnali. Dobrou chuť.
Jesses mam hlad vidim tak dobry jame hezky tebe zdravim Karin
OdpovědětVymazatKarin vyzkoušej, je to moc dobré. Zdravím Šárka
VymazatŠárko, děkuji za výborný recept. Už vařím a za chvilku budu plnit do skleniček.
OdpovědětVymazatHezký večer IVA
Kaivo, teda ty jsi rychlík. Tak ať chutná. Děkuji za navštívení mého blogu. Příjdu nakouknout k tobě.
OdpovědětVymazatŠárko, to vypadá dobře! Skvělý dárek pro nějakého mlsného pána :o)
OdpovědětVymazatMoc zdravím, Helena