úterý 17. července 2012

Rillettes

Delší dobu má uložený recept na tuto francouzkou specialitu. Co to vlastně je rillettes? Přirovnala by to k naší  vepřovce. Má se dělat v pomalém hrnci asi 10 hodin. Žádnou takovou vymoženost doma nemám, vařila jsem v litinovém hrnci a dobu jsem zkrátila na 4 hodiny.
Recept jsem čerpala na stránkách Moniky.




Udělala jsem pár skleniček a bude to dárek pro naše známé. Hlavně muži ji určitě ocení.





Vyzkoušejte a dejte vědět jestli jste si pochutnali. Dobrou chuť.

5 komentářů:

  1. Jesses mam hlad vidim tak dobry jame hezky tebe zdravim Karin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karin vyzkoušej, je to moc dobré. Zdravím Šárka

      Vymazat
  2. Šárko, děkuji za výborný recept. Už vařím a za chvilku budu plnit do skleniček.
    Hezký večer IVA

    OdpovědětVymazat
  3. Kaivo, teda ty jsi rychlík. Tak ať chutná. Děkuji za navštívení mého blogu. Příjdu nakouknout k tobě.

    OdpovědětVymazat
  4. Šárko, to vypadá dobře! Skvělý dárek pro nějakého mlsného pána :o)
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat