pondělí 4. června 2012

Sladký svět

V neděli jsme vyjeli na výlet do Valtic.





Na zámku se konala  druhá výstava čokoládových dobrot, "Sladký svět"
Kvalitní čokoláda, ručně vyráběné pralinky všech možných tvarů a čokoládové fontány.
Vyzkoušeli jsme čokoládovou fontánu, jahody obalené stékající čokoládou, mně chutnala hořká pralinka s příchutí chilli, dceři bílá čokoláda s vaječným likérem. Mikuláškovi se líbilo úplně všechno, ale po minulém "úrazu" v čokoládovně jsme ho raději pořádně hlídali. Jeho dvouletá ručka rozbila 2 kilovou figurku Mikuláše.










Bylo to nádherné a nezapomenutelný gurmánský zážitek.





Tady už v bezpečné vzdálenosti od čokolády, pokračovali jsme na
kolonádu na Reistně.
Tentokrát bylo otevřeno, pokochali jsem se pohledy do krajiny.
 
 
 




Dcera přijela na návštěvu po dvou měsících, užívali jsme si to všichni. Co může být krásnějšího než společné chvíle s rodinou. Ještě si Romanka vzpomněla jestli se stále opravuje zámek Lednice ale zámek už je celý opravený tak jsme se cestou zpátky stavili a i tam.

















Sestřička něco vysvětluje bráchovi. Mikuláška zajímaly hlavně kamínky aby je mohl házet do vody. Tak nás stále pobízel aby jsme spěchali k rybníčku. My dvě jsme měli stále co štěbetat a tím jsme ho zdržovaly:)







Tak zase příště nashledanou.









3 komentáře:

  1. Krásné fotky. Ta čokoládová výstava musela být úžasná. Díky za krásné fotky zámků. Přestože jezdíme kolem každý týden, hodně dlouho jsem tam nebyla. Je na čase to napravit. Třebas se tam někdy potkáme. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Šarka, tak tam by som si lebedila aj celý deň. Nádhera.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  3. Šárko, je vidět, jak jste si užívali všichni. Naše Terka už domů taky vlastně jen na návštěvu, všechno je vzhůru nohama, povídáme do noci,...
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat